10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Beep

Punottu Solo Loop - Tummanharmaa 42/44/45mm M

€24.95

Description

Jokainen punottu Solo Loop ‑ranneke on ainutlaatuisen joustava, joten se on huippu­mukava ja helppo sujauttaa ranteeseen ja ranteesta pois. 100-prosenttisesti kierrätys­materiaaleista valmistettu ranneke on punottu 16 000 polyesteri­kuidusta ja ohuesta silikoni­langasta erikois­koneilla ja laser­leikattu oikean pituiseksi. Kuvioitu 300D-rakenne on pehmeä sekä hien‑ ja vedenkestävä.

Nestemäisestä silikonikumista valmistettu Solo Loop ‑ranneke on muotoilultaan ainutlaatuinen. Tässä joustavassa rannekkeessa ei ole lukkoja, solkia eikä päällekkäisiä osia, joten se on erittäin mukava käyttää ja helppo sujauttaa ranteeseen ja ranteesta pois. Kaikki rannekkeet on UV-käsitelty, ja ne tuntuvat silkinsileiltä. Voit ottaa rannekkeen mukaan lähes minne tahansa, sillä se kestää uintia ja hikoilua.

42mm/44mm, Medium (M) sopii 168-180mm ranteet

Ranneke

Kun haluat valita uuden kellon rannekkeen, on otettava huomioon useita eri tekijöitä. Näihin kuuluvat koko, materiaalityyppi ja muotoilu. Sinulla on luultavasti syy(t) siihen, miksi haluat vaihtaa hihnan. Tämä voi johtua toiminnallisista syistä, esimerkiksi jos haluat hihnan, joka sopii paremmin urheiluun, tai tyylisyistä, esimerkiksi jos haluat hihnan, joka sopii asuusi. Koko - Toinen huomioon otettava asia on älykellon hihnan koko. Useimmissa älykelloissa käytetään 22 tai 20 mm:n hihnaa. On myös joitakin, joissa käytetään 18 mm:n hihnoja. Joissakin tapauksissa on otettava huomioon kellotaulun koko. Materiaalityyppi - Nyt kun tiedät, miksi haluat valita uuden hihnan, seuraava asia, jota kannattaa harkita, on materiaalityyppi, josta haluat hihnan olevan valmistettu.

Specifications

General
Tuotekoodi
6370932
Kategoria
Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden lisätarvikkeet
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,205 x 0,01 x 0,055 m, 0,02 kg
Tuotemerkki
Beep
Väri
Harmaa
Tyyppi
Ranneke
Yhteensopivuus
Apple Watch

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€24.95
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.