10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Apple

Apple Watch Series 8 GPS + Cellular 41mm Graphite ruostumaton teräskuori ,Midnight urheiluranneke - MNJJ3

€679.00€1,066.46-36%
(30-day lowest price: €489.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

Apple Watch Series 8 GPS + Cellular 41mm on monipuolinen älykello miehille ja naisille, joilla on aktiivinen elämäntyyli ja jotka arvostavat yhteydenpitoa liikkeellä ollessaan. Kehittyneiden terveys- ja kuntoilunseurantaominaisuuksien ansiosta se on täydellinen kello niille, jotka haluavat seurata hyvinvointiaan ja päivittäisiä toimintojaan ja pysyä koko ajan yhteydessä.  • Kehittynyt terveyden seuranta: Apple Watch Series 8 sisältää sykkeen, happipitoisuuden ja jopa EKG-toiminnon, joiden avulla voit seurata terveyttäsi kokonaisvaltaisesti.

  • Kestävä muotoilu: grafiittinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja midnight-urheiluhihna korostavat tyyliä ja takaavat samalla kestävyyden ja mukavuuden koko päivän käytössä.

  • LTPO OLED Retina -näyttö: Koe kirkas ja selkeä kuva kellon korkearesoluutioisella näytöllä, joka helpottaa ilmoitusten lukemista ja tilastojen seuraamista.

  • Saumaton liitettävyys: GPS-, matkapuhelin-, Bluetooth- ja Wi-Fi-ominaisuuksien sekä eSIM-teknologian ansiosta voit pitää yhteyttä ilman puhelintasi.

  • Olitpa sitten uimassa, juoksemassa tai joogassa, kellon eri kuntotilat jatoimintamuistutukset auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.

  • Pitkä akunkesto: Nauti koko päivän kestävästä käytöstä ilman latausta, joten voit pitää yhteyttä ja seurata aktiivisuuttasi koko päivän ajan.

  • Veden- ja pölynkestävä: Apple Watch Series 8 on rakennettu kestämään kosteutta ja pölyä, joten se on luotettava kumppani kaikissa seikkailuissasi.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.

Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
3611997
Kategoria
Älykellot
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,295 x 0,075 x 0,04 m, 0,365 kg
Tyyppi
Älykellot miehille , Älykellot naisille
Tuotemerkki
Apple
Näytön koko, tuumaa
1.61
Väri
Harmaa , Musta
Näytön tyyppi
LTPO OLED
Näytön resoluutio
352 x 430
Kosketusnäyttö
Kyllä
Rannekkeen materiaali
Muovi
Bluetooth
Kyllä
NFC
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Yhteensopivuus
iOS

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€679.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.